HemOm SGFAktuelltUtbildningarKunskapsbankKommittéerLokalavdelningarInternationelltKontaktSök SGF Nytt vecka 42 TD förankringar, TD pålar 
och Akustisk JB
SGFs kurser 2016 - 
info och anmälan

Samhällsbyggaren – instämmer du med artikelförfattarna?

Ska vi hänga på trenden med en Europeisk registrering? Vill vi ha en nationell standard eller en Europeisk? Och var jobbar Åsa-Britt egentligen? Läs artiklarna och diskutera vidare på LinkedIn.

Tankar från Nordiskt ordförandemöte i Köpenhamn

Det blev två intensiva dagar med diskussioner, som visar att likheterna mellan de nordiska länderna är fler än olikheterna. Ett axplock bland diskussionerna: Planering för ECSMGE-konferens i Reykjavik är på gång, bara tre år kvar. Vi funderade runt lämpliga kandidater som kan bli nästa Europapresident. Registrering av geotekniker, här har vi blandade tankar. Vi har ett gemensamt behov av att rekrytera fler till branschen.

Dragbelastade pålar och/eller observationsmetoden – är det ämnen som intresserar dig?

Om svaret på frågan är ja, så bör du redan nu boka in Jorge Yannies disputation den 8 november och Johan Spross disputation den 25 oktober.

Veckans tanke
Från fanatism till barbari är det bara ett steg.
/Denis Diderot


SGF Sekretariat
info@sgf.net

  
Nu finns en reviderad version av TD förankringar publicerad. Tillämpningsdokumentet är uppdaterad enligt senaste revideringen av EN 1997. 
Det finns även en reviderad version av TD pålar. Båda dessa kan du ladda ner på print-on-demand.

SGF notat Akustisk JB-sondering finns för nedladdning. Läs mer om möjligheterna med denna metod.

I samarbete med Arkitektkopia har SGF ett print-on-demand-system för tillgängliggörande av publicerade rapporter, handböcker och dokument m.m. Systemet syftar till att förbättra åtkomligheten av material framtaget i SGF's regi. Läs mer »

PRINT-ON-DEMAN - Ladda ner rapporter
Läs om alla SGFs kurser på hemsidanHär finns något för alla och tillsammans med övriga i branschen så finns det nu möjlighet för dig att välja kurser som ger dig din kompetensprofil.


Gå in och anmäl dig, för att säkra att du 
får plats på de kurser som du är intresserad av.
            
Glöm inte att anmäla dig till höstens kurser.

     
 

Hemsidan uppdateras löpande, så saknar du någon information - kontakta info@sgf.net
 Medlemsregister   SGF-Publikation   Kontakt   Arbetsplattform   SGF c/o Ernax  Sveaborgsvägen 16SE- 439 73 Fjärås  info@sgf.net  Org. Nr 802004-3843 Säte: Linköping

 
Uppdaterat 2016-10-17
Utskriftsvänlig sida
Provided by Webforum