SGF Nytt vecka 25

Nya SGF rapporter publicerade

Grundläggningsdagen 15 mars 2018

Material från SGF-väst Bergs uppstartsmöte

SGF-väst Berg har nu haft sitt uppstartsmöte som lockade till sig 22 deltagare. Materialet från mötet är upplagt på SGFs hemsida. Missade du mötet eller om du är intresserad av att titta igenom presentationerna på nytt ska du följa länken.

 

Branschinformation: Workshop i geoteknisk modellering

I oktober kommer GEOSLOPE till Luleå för att hålla en två- och tredagarsworkshop i SLOPE/W, SEEP/W och SIGMA/W. Workshopen kommer att sammanfalla med SGF Nords Höstträff. Registrering och information om konferensen hittas här.

 

Branschinformation: The Nordic Ground vibration day 2018

Den 18 oktober anornas den nordiska markvibrationsdagen i Trondheim. Det är en dagskonferens om ämnen som rör mätningar och modellering av markvibrationer i geotekniska sammanhang. NGV har tidigare arrangerats i Oslo 2012, Aalborg 2014 och Stockholm 2016. Registrering och information om konferensen hittas på den här länken. (https://www.ntnu.edu/ibm/the-nordic-ground-vibration-day)

 

Branschinformation:  Superpile '18 - Piling design and construction conference

Den 27 till 29 juni håller DFI (Deep Foundation Institute) tillsammans med ADSC (the Association of Drilled Shaft Contractors) konferens i påldesign och konstruktion i New York. Har man missat att anmäla sig eller inte har möjlighet att åka, men väldigt gärna vill delta sänds ett live webinarium (webinar on Current Topics in Piling) under torsdagen mellan 11:00 till 12:30. Är du intresserad och vill anmäla dig klicka på länken: https://register.gotowebinar.com/register/8448593862207835906 eller för att läsa mer om konferensen gå in här http://www.dfi.org/dfieventlp.asp?13324


Har du något vi borde puffa för? Tveka inte - maila!
Info@sgf.net


GLAD MIDSOMMAR!
Sekretariatet SGF

info@sgf.net


Nu finns nya SGF rapporter publicerade och går att hämta hem från SGF Publikationer.

SGF rapport 3:2017
Dynamiska miljöundersökningsmetoder

SGF rapport 2:2017
Mät- och ersättningsregler för fält- och laboratorieundersökningar

SGF rapport 1:2014 E
Engelsk översättning av rapporten om Riskhantering

                
I samarbete med Arkitektkopia har SGF ett print-on-demand-system för tillgängliggörande av publicerade rapporter, handböcker och dokument m.m. Systemet syftar till att förbättra åtkomligheten av material framtaget i SGF's regi. Läs mer »

PRINT-ON-DEMAND - Ladda ner rapporter
STORT TACK för i år!
Med en fullbokad utställning och närmare 800 deltagare kan vi nog konstatera att SGF och Grundläggningsdagen växer så det knakar.

Varmt välkommen åter 2019 - då GD firar 40 år!


SOMMARBREV inför GD2019
 

Hemsidan uppdateras löpande, så saknar du någon information - kontakta info@sgf.net
 Medlemsregister   SGF-Publikation   Kontakt   Arbetsplattform  SGF c/o Ernax Sveaborgsvägen 16SE- 439 73 Fjärås info@sgf.net Org. Nr 802004-3843 Säte: Linköping

 
Uppdaterat 2018-06-19